Home | Over de award | Vakjury | Contact | Voorgaande edities

body•LIFE: Innovatie Award 2019Virtuagym Connect: de schakel tussen analoge machine en digitale voortgangsregistratie
Virtuagym Connect is een digitale gewichtspin die elke gewichtsmachine verbindt met Virtuagym Fitness app. De Connect pin is ontworpen om te werken met elk type gewichtsmachine. Je hebt dus geen high-tech digitale machines meer nodig. Je hebt alleen de pin nodig!

Leden kunnen verbinding maken met de gewichtspin via NFC of door een QR-code te scannen. Verbinding tot stand gebracht? Tijd om te trainen! Alle sets, herhalingen en opgeheven gewicht worden vervolgens automatisch geregistreerd in de Virtuagym Fitness app.

Virtuagym Connect is flexibel en betaalbaar. Hoewel er leveranciers zijn die high-tech gewichtsmachines produceren, zijn deze vaak duur, én zit je vast aan een bepaald programma. Virtuagym Connect werkt met de machines die je al in je sportschool hebt staan. Je hoeft dus niet per se nieuwe machines aan te schaffen. De Connect is de schakel tussen de analoge machine en digitale voortgangsregistratie.

Voortgangsregistratie wordt makkelijker dan ooit. Nu moeten leden handmatig het getilde gewicht en herhalingen invoeren. De Connect neemt dat handwerk over. Zo wordt voortgangsregistratie tevens minder foutgevoelig. Daarnaast bieden producten zoals de Connect een verbetering in de dienstverlening en ledenervaring.

De Virtuagym Connect zorgt voor: 
  1. Verbeterde dienstverlening
  2. Verbeterde voortgangsregistratie
  3. Beter ledenervaring
Deze drie factoren hebben vervolgens een positieve impact op ledenretentie.
 
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Virtuagym connect 95794  
Vind je dat Virtuagym connect moet winnen? Klik hier om te stemmen.