Home | Over de award | Vakjury | Contact | Voorgaande edities

body•LIFE: Innovatie Award 2019FunXtion Experience Multi-Screen Solution
De FunXtion Experience Multi-Screen Solution maakt het mogelijk om meerdere trainingen op verschillende schermen gelijktijdig te laten draaien. Hierbij wordt muziek en verlichting geïntegreerd, waardoor clubs en studio’s een geweldige immersive boutique experience kunnen creëren. 

In plaats van dat de content op één enkele FES (FunXtion Experience Station) draait, kun je met de FunXtion Experience Multi-Screen Solution de workout en/of verschillende oefeningen op meerdere schermen tegelijk laten draaien. Ook is er een integratie met licht en geluid mogelijk, zodat je tijdens de workout écht ondergedompeld wordt in een experience. 

Het concept leent zich voor een dedicated ruimte, waarmee je een échte boutique experience in je club kunt implementeren. Voor welk budget dan ook, want elke trainingsruimte is uniek. Het is mogelijk om een op maat gemaakte hoogwaardige fitness belevingen te creëren die motiverend is en je leden op elke mogelijke manier bij de workout betrekken.  

Omdat de schermen een deel van de (visuele) instructie overnemen, heeft een real life coach veel meer ruimte om tijdens de workout met leden te connecten en te coachen om resultaatgericht en veilig te trainen. 

De FunXtion Experience Multi-Screen Solution creëert een geheel nieuwe training experience, via een intelligent cloud-based platform, waarmee we functioneel trainen ‘fun, playful en challenging’ maken voor consumenten zodat ze een motiverende, veilige én toegankelijke trainingsbeleving ervaren, zowel binnen als buiten de club. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid van de deelnemers bij de club, waardoor ze meer persoonlijke aandacht en resultaat ervaren en dus langer lid blijven. Ga voor meer informatie naar de website
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Vind je dat FunXtion Multiscreen moet winnen? Klik hier om te stemmen.