Home | Over de award | Vakjury | Contact | Voorgaande edities

body•LIFE: Innovatie Award 2019FitSnacks.TV - een revolutionair on-demand video platform
FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips in snackformaat. In te starten waar en wanneer het jou uitkomt. De perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven.
 
Te bekijken via je smartphone, tablet, pc, laptop & smart tv
Gebruiksgemak, daar draait het om op FitSnacks.TV. Workouts op het werk, of juist lekker thuis sporten? Dat kan.Bekijk ook onze inspirerende lifestyle video's, bijvoorbeeld als je onderweg bent of gewoon fijn aan het ontspannen op de bank. FitSnacks.TV is er voor je wanneer jij wilt.
FitSnacks.TV is tevens te gebruiken als aanvulling op je vaste sportmoment, onder begeleiding van een professionele coach. Want wij geloven in training onder begeleiding van een professional in combinatie met online support. De coach houdt je aandacht bij de oefeningen en het platform helpt je op elk moment dat je niet in de sportschool kunt zijn.
 
Nu, altijd en overal
Kies voor een sportieve snack en ga voor 24/7 on demand, YOUR Demand. FitSnacks.TV biedt je 24/7 support tijdens jouw sportieve reis.

Sportclubs worden business partners
Op het moment dat jij sport bij één van onze businesspartners is gebruik maken van het platform geheel kosteloos. Wij geloven in de koppeling tussen een vast sportmoment onder begeleiding van een professional (fitnesstraining, PT sessie of een leuke groepsles van een geschoolde instructor). Zij geven je op regelmatige basis input en helpen je om op de beste manier te trainen. Daarnaast helpen wij je om je training compleet te maken door op elk moment van de dag jouw favoriete activiteit in te kunnen starten, waar en wanneer het jou uitkomt.
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Vind je dat FitSnacks TV moet winnen? Klik hier om te stemmen.