Home | Over de award | Vakjury | Contact | Voorgaande edities

body•LIFE: Innovatie Award 2019PowerMama: trainen tijdens en na de zwangerschap
Het 8-weekse PowerMama® Programma van Core Academy is een volledig uitgewerkt trainingsprogramma voor vrouwen die zwanger zijn of terug komen na de bevalling. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen als de bekkenbodem. Dit alles door middel van functionele bewegingen.

Na afloop van het PowerMama® Programma zijn de zwangere dames sterk en fit voor de bevallen en hebben nieuwe moeders een goede basis opgebouwd en zijn gewend aan het sporten met hun ‘nieuwe’ lijf.  Deelnemers weten waar ze op moeten letten tijdens het trainen. Ze hebben een goede ademhaling en bewegingspatroon, tijdens de training en in het dagelijks leven.

Het PowerMama® Programma is voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent zijn bevallen of nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals incontinentie, bekkenklachten of bijvoorbeeld een diastase.

Het PowerMama® Programma mag gegeven worden door een gecertificeerd PowerMama Coach. Dat wil zeggen dat deze coach eerst onze level 1 opleiding heeft gevolgd. Sportscholen, boxen en gyms kunnen de licentie afnemen en het programma aanbieden. 

Het PowerMama® Programma is er in de varianten: Functional Fitness (CrossFit), Smallgroup en PT, Outdoor en Lifestyle. 

 
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Vind je dat Core Academy moet winnen? Klik hier om te stemmen.