Home | Over de award | Vakjury | Contact | Voorgaande edities

body•LIFE: Innovatie Award 2019Champ, elke sport z├│ geboekt! Het grootste online boekingsplatform voor sport in Nederland
Champ is in maart 2019 gelanceerd als eerste, landelijk dekkende boekingsplatform voor alle sporten in Nederland. Het platform is ontwikkeld met de ambitie om het vinden, vergelijken en boeken van sport makkelijker dan ooit te maken. Van fitness tot judo en van yoga tot kickboksen; met bijna 2000 boekbare sportactiviteiten van 1.250 aanbieders is Champ uitgegroeid tot het grootste boekingsplatform voor sport in Nederland. 

Vanuit de visie ‘Elke sport, zó geboekt’ biedt Champ het meest complete overzicht van sportactiviteiten en -aanbieders in de buurt,inclusief alle wenselijke informatie, zoals foto’s, beschikbare tijden en reviews. Met het online boekingssysteem is elke sport zó geboekt en betaald, zonder abonnement en zelfs last-minute.

Champ is er voor de mensen met drukke agenda’s voor wie flexibiliteit een must is. De mensen die iets nieuws willen proberen zonder ergens aan vast te zitten. De mensen die afwisseling zoeken naast hun vaste sport, in de winter- of zomerstop of gewoon als het regent. En de mensen die met een unieke track van verschillende activiteiten toe willen werken naar een persoonlijk sportdoel.

Online orientatie consument
De sportmarkt is in beweging; jaar op jaar groeit het aantal sporters en wordt er meer gesport. Nederland telt meer dan 10 miljoen wekelijkse sporters die gemiddeld 2,7 sporten per persoon beoefenen. Consumenten willen meer en meer zelf bepalen wat, waar, wanneer en hoe ze sporten. Zij oriënteren zich in toenemende mate online.

Champ is het eerste, landelijk dekkende boekingsplatform voor sport. Het online platform stelt elke Nederlander in staat om sportactiviteiten en -aanbieders te vinden en boeken.

Vanuit het netwerk van sportaanbieders ontwikkelt Champ nieuwe transactievormen. De lancering van de eerste Nationale Sport Cadeaukaart in het najaar van 2019 is daar een voorbeeld van. Ook lanceert Champ aan het eind van het jaar de Champ App, waarmee wordt getracht door middel van gamification en speciale incentiveprogramma’s (meer) mensen in beweging te laten komen.Ga voor meer informatie naar de website
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
Vind je dat Champ moet winnen? Klik hier om te stemmen.